Участь у роботі 100 ювілейного конгресу Німецького товариства судових медиків

    Впродовж 13-16-го вересня співробітники кафедри судової медицини та медичного правознавства професор Ванчуляк О.Я., доценти Гараздюк М.С. та Павлюкович О.В., а також доцент кафедри внутрішньої медицини, клінічної фармакології та професійних хвороб Павлюкович Н.Д. взяли участь у роботі 100 ювілейного конгресу Німецького товариства судових медиків за участю Східно-Європейської асоціації судових медиків (Щира подяка за можливість взяти участь у науковому форумі президенту асоціації Dr. Kurt Truebner за рахунок наданого науковцям гранту у розмірі 2400 Євро). 

Даний захід відбувся у місті Мюнхен, Німеччина. Слід віддати належне колегам із німецького боку, які у складних умовах, спричинених COVID-19, зуміли провести конгрес на найвищому рівні із найвищим ступенем захисту.

   Впродовж заходу науковці обмінялися інформацією про вагомі досягнення із проблем судово-медичної танатології, травматології, токсикології, гістології та імуногістохімії. Професор Ванчуляк О.Я. та доценти кафедри представили свій науковий доробок у вигляді двох постерних доповідей та презентації. Паралельно із науковим форумом відбулася нарада членів Східно-Європейської асоціації судових медиків, на якій українська делегація спільно із німецькими, словацькими, румунськими, македонськими та болгарськими колегами на чолі із Dr. Kurt Truebner обговорили ситуацію, пов’язану з COVID-19 та її наслідки для діяльності судово-медичної служби.